Background Image
App Screenshot

Πολλά είναι αυτά που κάνουν ένα προϊόν μοναδικό !
Το ροζιασμένο χέρι που φυτεύει τον σπόρο .

Το έμπειρο βλέμμα που παρακολουθεί την εξέλιξή του.
Το ακούραστο σώμα που θα το φροντίζει να σταθεί στα πόδια του ,να βγάλει άνθος και καρπό. 


Το απαλό άγγιγμα που θα το συλλέξει .Η γνώση και ο σεβασμός που θα οδηγήσουν το προϊόν στο πιάτο του καταλωτή.


Όχι όμως οποιουδήποτε καταναλωτή.
Αλλά αυτού που θα έχει την μοναδική ικανότητα να εκτιμήσει την αξία του.

background image


Background Image
App Screenshot

About Us

Ποιοί είμαστε; Μια χούφτα άνθρωποι παθιασμένοι με την Ελληνική γη και τα "μοναδικά" προϊόντα της.Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αναζήτησή , τυποποίηση και εμπορία μοναδικών Ελληνικών προϊόντων διατροφής.Απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά του εξωτερικού και στην προώθηση και γνωριμία των εξαιρετικών Ελληνικών προϊόντων σε ενα ευρύτερο κοινό.

background image

Μεσογειακή Διατροφή

Ειναι γνωστό πλέον σε όλους μας ότι η μεσογειακή διατροφή αποτελεί την πιο υγιεινή διατροφή, καθώς συμβάλλει μεταξύ άλλων στην καλή υγεία και μακροζωία του ατόμου. Ένα από τα βασικότερα συστατικά αυτής είναι το ελαιόλαδο το οποίο λόγω της περιεκτικότητας του σε μονοακόρεστα λιπαρά, θεωρείται προϊόν υγιεινής διατροφής με πολλές και θετικές επιδράσεις στον οργανισμό.
Γιατί το λάδι.  

Το πρώτο προϊόν της γκάμας μας αποφασίσαμε να ειναι ελαιόλαδο υπερυψηλής ποιότητος απο κτήματα επιλεγμένων παραγωγών που φροντίζουνε και διατηρούνε σε άριστη κατάσταση χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων , λιπασμάτων και φυσικά τεχνητού ποτίσματος.Τα κτήματα βρίσκονται στην Μάνη μια περιοχή της οποίας η γεωγραφική θέση με το ιδανικό υψόμετρο και κλίμα και το πλούσιο σε οργανοληπτικά συστατικά πρανές και πετρώδες εδαφος δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την συγκεκριμένη καλλιέργεια. Οι καρποί ανήκουν στις ποικιλία Κορωνέϊκη και συλλέγονται αποκλειστικά με τα χέρια και τοποθετούνται σε τελάρα και όχι σε σάκους ,για να μην καταπονηθούν κατά την διάρκεια της μεταφοράς, που συντελείται σε μικρό χρονικό διάστημα, προς το ελαιοτριβείο.Εκει ακολουθεί η έκθλιψη των καρπών και η ζύμωση τους σε ειδικό μηχάνημα(μαλακτήρα) χωρίς την παρουσία νερού για περίπου 35-40 λεπτά.Κατοπιν με την βοήθεια εντελώς ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ διαχωρίζεται το καθαρό ελαιόλαδο και αποθηκεύεται σε ειδικές ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία μέχρι την εμφιάλωση, που ακολουθεί χωρίς την παρουσία φίλτρων προκειμένου να παραμείνουν στο ελαιόλαδο οι πολύτιμες πολυφαινόλες. Με αυτόν το τροπο βέβαια μειώνεται η παραγωγή αλλα εκτοξεύεται η ποιότητα που ειναι και το ζητούμενο στην περίπτωση μας.
background image


Background Image

Luxury Olive Oil

Σημασία στην λεπτομέρεια.
Προσέχοντας λοιπόν και την παραμικρή λεπτομέρεια απο την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας ,καταφέραμε να δημιουργήσουμε ενα ΜΟΝΑΔΙΚΟ προϊόν για το οποίο είμαστε περήφανοι τόσο για την ποιότητα του όσο και για την γεύση του.Δεν ειναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός οτι επιλέξαμε την λέξη OPTIMUM(άριστο) για τον χαρακτηρισμό του ,γιατί πραγματικά πιστεύουμε οτι δεν ειναι ανθρωπίνως δυνατή η επίτευξη καλύτερης ποιότητος προϊόντος.Εσείς λοιπόν σαν τελικοί αποδέκτες καλείστε να κρίνετε αν πράγματι είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

App Screenshot
background image


Product Image

Η Συσκευασία.


Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μια συσκευασια μοναδική και ιδιαίτερη προκειμένου να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο της. Η φιάλη είναι βαμμένη εξωτερικά με ειδικό χρωμα που προστατεύει το ελαιόλαδο απο την υπεριώδη ακτινοβολία ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα , η γεύση και τα χαρακτηριστικά του τουλάχιστον μέχρι την ημερομηνία λήξης του.


Contact Us


background image

Details

+30 694 5294754
 
uniquegreekproducts@gmail.com
info@uniquegreekproducts.com
 
GREECE

Leave A Message